Crème brûlée is menig zoetekauws favoriete dessert, en door het karamelliseren met een brander ook altijd wel een klein spektakel. Deze variatie op dit klassiek Franse dessert is niet alleen helemaal plantaardig, maar ook extra winters door de speculaaskruiden. Echt smullen!
Met dit recept tover je je eigen keuken om tot een echte Franse crêperie!
Het is eigenlijk heel eenvoudig, je moet alleen even doorhebben hoe je de pannenkoekjes zo dun krijgt.
Wist je dat je ook zelf ijs kan maken zonder ijsmachine én zonder dierlijke ingrediënten? Zonder ijsmachine kost iets meer werk, maar het resultaat is het zeker waard!
Vandaag heb ik drie recepten om zelf ijs te maken: chocoladeijs, frambozenijs, en grapefruitijs.
Dit is mijn vegan bakboek, met een (ruime) greep uit mijn favoriete vegan baksels. Van koekjes tot toetjes, en van supersimpel tot wat tijdsintensiever of ingewikkelder. Ik hoop dat je er veel plantaardig bakplezier aan beleeft!